Köpvillkor

FÖRETAGSINFORMATION

Anneli Rissanen
Organisationsnummer 198210056902

Kontaktuppgifter

Företagets postadress är Skolgatan 7F , 736 33 Kungsör.
 
Önskar du att komma i kontakt med mig, skicka ett mail till info@finatryck.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.
Ni kan även ringa mig på 0707330810

PRODUKTINFORMATION OCH PRIS

Produktinformation
Här hittar du muggar, kläder och tygpåsar som jag tryckt motiv på.
Motiven har jag alltid rättigheter till att trycka. Antingen att jag designat de själv eller köpt licens till dom. Därför kan jag aldrig skapa ett tryck du hittat och vill ha exakt kopia på.

Du köper färdigtryckta produkter i min webbshop men har du önskemål på annat kan du kontakta mig för personligen och vi kan se om jag kan skapa efter ditt önskemål eller trycker upp din företagslogga på muggar. Kom ihåg att du är ansvarig för att du äger rättigheterna vid beställning av egna bilder och logotyper.

Gör jag en design efter dina önskemål äger jag även rätten till att använda den i kommersiellt syfte.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Ta emot en order

Det finns olika sätt att beställa. Din order kommer in antingen genom att genomföra ett köp här i webbshoppen, mejl eller personlig kontakt. Så snart jag ser din beställning får du en bekräftelse och pris för beställning. Beställningen påbörjas efter betalning.

Leverans

Vanligtvis kommer varan skickas från mig senast fem arbetsdagar efter att ordern mottagits. Vid specialbeställning tar det mellan 5 – 14 dagar innan beställningen skickas. Om varan inte finns i lager meddelar jag dig via mejl eller sms beroende på vilka kontaktuppgifter du lämnat.

Frakt
Jag skickar din vara med PostNord. Frakten är olika beroende på vikt. Alla varor skickas som brev. Varans vikt eller värde avgör portot och jag skickar alltid spårbart.

Betalning
Just nu sker betalning genom betalfunktionen på sidan.
Vid specialbeställning sker betalning genom swish eller kort länk genom Zettle. Jag kräver att varan är betald innan jag börjar med din beställning.

Personupplysningar
Anneli Rissanen behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara är det möjligt fram till att jag skickar den.

Specialbeställer du en vara har du möjlighet att avbeställa den fram till att jag meddelar att jag börjar tillverka den.

Reklamation
Jag besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar jag mig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du bör inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela mig skriftligen på info@finatryck.se eller muntligen om godkännande innan du returnerar den defekta varan. Jag kommer då ge dig information om hur du går vidare.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Ångerrätt

Du måste meddela att du ångrar dig och senast 14 dagar efter du mottagit din order. Meddelandet ska skickas till oss info@finatryck.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart efter ångermeddelandet returnera produkterna till mig.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Om du specialbeställt en vara är det inte möjligt att ångra sig.

Returfrakten
Du som kund står för returfrakten.